Welkom op PensioenWiki, het digitale altijd actuele naslagwerk – powered by Pensioen Netwerk Groep & VU Expertisecentrum Pensioenrecht.

Het artikel waar naar wordt verwezen is toegankelijk voor abonnees, lid worden of meer info klik hier.

PensioenWiki is bedoeld voor een ieder die eenvoudig de actuele informatie op pensioengebied wil opzoeken: adviseurs, accountants, actuarissen, belastingadviseurs, pensioenfondsbestuurders, consultants, toezichthouders, beleidmakers en een ieder in de pensioenbranche die continu vakbekwaam wil zijn. (Nieuwsberichten en de 5 hoofdpagina’s zijn ook voor niet abonnees beschikbaar). Klik hier voor het hoofdscherm en de 5 hoofdpagina’s.

PensioenWiki is een eenduidig naslagwerk voor abonnees met altijd de actuele informatie en stand van zaken, onderbouwd door verwijzing naar de bronnen. PensioenWiki verzamelt dagelijks alle relevante informatie op het gebied van eerste, tweede en derde pijler pensioenen. De informatie is direct via hoofdonderwerp of via trefwoorden op de website te vinden. Is er sprake van een wijziging met betrekking tot een onderwerp, dan wordt die wijziging niet op de vorige informatie “gestapeld”, maar aangebracht in het desbetreffende artikel zodat je direct de complete actuele informatie krijgt. Eén plaats voor alle actuele pensioen informatie. Met per onderwerp de huidige stand van zaken, verwijzing naar documenten (bijvoorbeeld wetsvoorstellen, kamerstukken), actuele feiten en cijfers, actuele rechtspraak en vaak ook gezaghebbende visies op wijzigingen.

De eindredactie van PensioenWiki is in handen van het Expertisecentrum Pensioenrecht van de VU onder leiding van prof. dr. Erik Lutjens.

Een jaarabonnement op PensioenWiki kost € 365 exclusief btw, maar levert een veelvoud op. Voor een euro per dag altijd actuele informatie! Klik hier om lid te worden en alle informatie van PensioenWiki te kunnen raadplegen.