Welkom op de Members Benefit pagina van de Pensioen Netwerk Groep.


Voordelen: PensioenWiki, het digitale naslagwerk voor de pensioenprofessional

Alle actuele pensioeninformatie overzichtelijk op 1 plaats en dagelijks bijgewerkt door het Expertisecentrum Pensioenrecht van de Vrije Universiteit van Amsterdam. Aangevuld met een wekelijks overzicht van de actuele pensioenrechtspraak voorzien van klein commentaar.


Voordelen: Lindenhaeghe, de financiële opleider en exameninstituut binnen de financiele dienstverlening.

Verkozen tot Beste Opleider van Nederland 2013,  2014 & 2015.
Praktijkgericht en veel verschillende opleidingsvormen.
Voor leden is er een korting op alle WFT Pensioen en PE opleidingen van 12% en alle overige opleidingen 10%. Middels een eigen site zie je de netto prijzen (inclusief korting).


Voordelen: IIR, het Institute for International Research (IIR).

Organiseren kwalitatief hoogstaande conferenties en trainingen waar u zich als PNG lid met 20% korting voor kunt aanmelden.
Per event wordt aangegeven met welke kortingscode u zich kunt aanmelden.
PNG is zelf vaak aanwezig op deze events, dus tot ziens!

Kortingscode Pensioen Reeks: 69730PW
Kortingscode ACT training en verdiepingsdag: 69734PW
Kortingscode voor APF: 69759PW


Voordelen: AM, Het Assurantie Magazine (AM) als onderdeel van Vakmedianet.

Toonaangevend in de assurantiemarkt en is voor de Pensioen activiteiten partner van de PNG.
Voor de AM Pensioenstrijd betalen leden geen 200 euro entree maar 130 euro (exacte prijzen komen zodra programma definitief gereed is).


Voordelen: Private Wealth Navigator.

De Private Wealth Navigator © biedt de mogelijkheid om de volledige financiële positie (holistische benadering) van de klant in beeld te brengen en deze op gevanceerde wijze over een periode van maximaal 50 jaar door te rekenen. Hierdoor ontstaat een gedetailleerd inzicht in de toekomstige cashflow (zowel privé als BV en de correlatie tussen beiden) alsmede de ontwikkeling van het (belegbaar)vermogen. De haalbaarheid van een bepaald gewenst Netto Besteedbaar Inkomen (NBI) en overige wensen en doelstellingen wordt op een inzichtelijke (ook grafische) wijze in beeld gebracht. De Private Wealth Navigator © biedt bovendien de mogelijkheid om een voor de klant specifieke strategische asset allocatie te bepalen op basis van de deterministische methode. Deze strategische asset allocatie wordt automatisch bepaald op basis van de (unieke) financiële positie (inclusief wensen en doelstellingen) van de klant.
Voor PNG leden 15% korting op de licentie.